Vitlökskycklingfilé

4 portioner
Ingredienser
4 port bandspagetti
4 st kycklingfiléer
matfett
150 g färska champinjoner 
1 purjolök
1 hönsbuljongtärning
2 msk vetemjöl
2 dl vatten
2 dl kaffegrädde eller matlagningsgrädde
100 Cantadou vitlöksost
salt och peppar
ev hackad persilja
Tillagning
  1. Skär kycklingen i strimlor och stek den i stekpanna 
  2. Skölj och skiva champinjoner och purjolök
  3. Lägg över köttet i en gryta eller kastrull
  4. Fräs därefter champinjoner och purjolök i lite matfett
  5. Vispa samman mjöl och vatten och häll i det i grytan tillsammans med champinjonerna och purjolöken
  6. Rör om och låt allt koka upp. 
  7. Tillsätt grädde, ost, salt och peppar. Låt småputtra några minuter. 
  8. Strö ev över persilja
  9. Servera med bandspagetti
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)