Pasta och skinksås

4 portioner
Ingredienser
ca 500-600 g pasta
1 sats vit grundsås (se grundrecept)
200 g rökt skinnka 
3 dl grönsaksblandning (tex ärtor, majs, paprika)
1 dl chilisås
1 1/2 dl riven ost
ca 1 tsk basilika 
salt  och peppar
Tillagning
  1. Börja med att koka pastan enligt anvisningar på paketet
  2. Gör sedan den vita grundsåsen under tiden pastan kokar
  3. Skär skinkan i små tärningar och blanda dessa i den färdiga såsen tillsammans med chilisås och grönsaker och låt allt bli riktigt varmt
  4. Smaksätt med basilika och salt och peppar
  5. Tillsätt slutligen den rivna osten och låt den smälta ner i såsen. Rör om
  6. Låt inte såsen koka efter det att osten blandats i, osten blir då seg
  7. Servera till pastan
1 port:
3640 kJ 57 energi% kolhydrat 24 energi% fett 19 energi% protein
(870 kcal) (123 g) (23 g) (41 g)
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)