Bulgurpanna

2 portioner
Ingredienser
3 dl vatten
1 krm salt
2 krm curry
1 1/2 dl bulgur
1/2 gul lök
1 paprika
1/2 msk olja
150 g köttfärs
2 krm salt
1 krm peppar
eventuellt 2 ananasskivor och 2 msk ananasspad
Tillagning
  1. Koka bulgur och vatten 7-10 min på svag värme tills den är mjuk. Tillsätt salt och curry i kokvattnet
  2. Skala och skiva löken
  3. Skölj, kärna ur och strimla paprikan
  4. Fräs lö och paprika i olja i en stekpanna 
  5. Tillsätt färsen och bryn den tills allt fått fin färg
  6. Tillsätt salt och peppar
  7. Låt ananasen rinna av och skär den i bitar. 
  8. Blanda ner ananas, ananasspad och bulgur i stekpannan
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)